W G Bush on kahden ällän ylioppilas: äl-kaida, äl-gore. Ensimmäinen ällä tuli äidinkielen aineesta "War on Terror", ja toinen ällä reaaliaineesta "War on Error". Tai niinkuin strategiakonsultti sanoisi; Uhon ja Tuhon välillä on vain: Tee

Al Qaeda on aidosti kaidan tien outojen kulkijoiden kerho. Ihmettelen vain kuinka he rekrytoivat ihmisiä joukkoonsa: "Join Us or Die... hmm... Join Us AND Die"

Ja jos siihen firmaan sitteen liittyy verkostoitumaan, kuinka siellä sitten henkilöstön viihtyvyydestä huolehditaan? "Jos huomaat työkaverisi vaipuneen iloisiin ajatuksiin ja olevan kaukana itsetuhoisista ajatuksista, ota yhteyttä lähimpään esimieheesi"...  

Entäpä koulutus? Antaako verkosto koulutusta? Esim näin
Kouluttaja: "Näytän teille nyt kuinka vyötäröpommi räjäytetään. Voitte esimerkin jälkeen harjoitella omalla vyötäröpommillanne"
Puuf.
Puuf. Puuf. Puuf. Puuf. Puuf. Puuf. Puuf. Puuf. Puuf. Puuf. Puuf.

Ranska sai uuden presidentin. Sen myötä Sarkoosikin tuli sanana uudelleen määritetyksi. Ennen se tarkoitti keuhkorappeumaa, kun ei henki kulje. Nyt se on presidentti. Eikä henki kulje siltikään. Pidätämme sitä odottaessamme mitä herra aikoo.

Tämä Royal ei sitten saanut vallankumouksellisuudestaan huolimatta kruunua - nimi ei vakuuttanut. Lopputuloksessa ero oli pieni silti tuohon toiseen kandidaattiin. Ranskalaiseen tapaan varmaankin, Eläköön se pieni ero.

Samaan huutoon pitää mainita tämä Göran Perssonimme. Hän on tehnyt myös itsevaltiaasta dokumentin, jossa näyttelee pääosaa. Uhkuu itseriittoisuutta ja haukkuu muut suohon. Haukkuu myös kapitaalia mutta rakentaa itselleen kartanon. Nostaa veroja. Lisää virkoja kavereilleen ja muille ja perustaa 135 uutta virastoa. Itse asuu verotta ja surutta valtioneuvoston tiloissa. Kertoo yksinäisyydestään - mutta sitten jostain kuitenkin eroaa ja nai paikallisen alkon pääjohtajattaren. Me nimittäisimme tuollaista miestä Pelleksi, mutta Ruotsissa häntä kutsutaan Göraniksi.

Ja niin kuin se meidän Vanhanenkin. Hänen pitäisi muistaa että jolla ei heilaa Helluntaina, ei koko kesänä. Tämä on kuitenkin vain toive. Sillä vanhanen palkkasi Puheenjohtajuussihteeristön päälliköksi hieman ryvettyneen naisen, kiisti kaiken ja siirsi vastuun muille. Hän kiisti myös suhteen Merikotkaan. Vaikka ottikin vihreät hallitukseen. Järkinaisen lemppasi tekstarilla. Hän on meidän Bill Clinton. Naisia enemmän valkoiseen taloon - otsikoi Bill muuttaessaan sisään - ja niin hän myös tuotattikin niitä naisiakin enemmän sinne, ties mimmoisiin positioihin. Vanhanen kuittaa että tämä on yksityisasia. Onko pääministerillä ykstyisasioina valtiotehtävistä puhuminen samalla kun on taksissa deittinsä kanssa? Se on niin hämärää kun näköjään koko pääministerin virka on tällä tavoin tullut yksityistetyksi.

UK:ssa Gordon Brown on de facto pomo. Mitä muutoin saadaan kun yhdistetään Flash Gordon ja Charlie Brown? Tottakai - Flash Charlie.

Hyvää iltaa kaikille, ja jos meni unet tätä lukiessa - niin hyvä yöpäivää sitten.